Rólam

Esküvői videós vagyok

Amit tudnotok kell a szolgáltatásainkról: Két kamerás felvételeket készítünk, aminek köszönhetően változatos, kellemesen nézhető felvételek készülnek. Különböző lencséknek köszönhetően, minden helyzethez tudunk alkalmazkodni, hogy a legszebb képhatást tudjunk elérni. Professzionális mikrofonok segítségével élethű minőséges hangot tudunk felvenni. Légi-felvételekkel is meglepjük a házasulandókat. A megrendelő kap egy díszdobozban lévő pendrive-ot, amin megnézhetik a kikérést, a templomi szertartást, a polgári ceremóniát, kb 2 órányi mulatozást és persze a kisvideót a legjobb pillanatokról Full HD vagy 4K felbontásban, illetve egy linket, amit el lehet küldeni a barátoknak, ahol online megnézhetik vagy letölthetik az esküvői videót. A munkaidőnk hajnali 2.00 óráig szól.

FILOZÓFIÁNK

Igyekszünk mindenre odafigyelni, és segíteni a házasulandó párnak, ha kell tanácsokkal, vagy bíztatással. Videózásnál odafigyelünk a részletekre és megörökítjük az esküvő minden értékes mozzanatát. A videó vágásakor elegáns zenei aláfestéssel emeljük a jelentek hangulatát.

ELŐNYEINK

Sosem iszunk ha dolgozunk, alkalomhoz illően öltözünk, beleolvadunk a vendégek közé, hogy a mulatást önfeledten élvezhessék. Saját járművel rendelkezünk, mindig pontosak vagyunk. A vágási idő rövid!

Legyen szép Esküvőtök!

Tapasztalataim

100 esküvő

2015-2021 töb mint 100 esküvőn szereztem tapasztalatot.

Videoklipp

Pincés Anzselika - Beregszász visszavár

Videoklipp

Pincés Anzselika - Ilyenek a barátok

Videoklipp

Pincés Anzselika - A szeretet lángja

Videoklipp

Drex - Rap-TerroR

Videoklipp

Drex & Joci - Miért fáj

Díjaim

Írj rám

  • +38 068 38 30 200
  • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.